Aanbod Vakantiebreak Pasen

PROGRAMMA PAASVAKANTIE 11 april – 15 april 2022

Aangepaste praktische info voor de breaks:

 1. Aangezien we ons nog in de coronacrisis bevinden, is de organisatie van vakantiekampen en jeugdactiviteiten uiteraard onderhevig aan de verdere beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad en kunnen bijgestuurd worden. Onze organisatie zal alle maatregelen goed opvolgen. U krijgt hier meer informatie over voor de break begint. Omdat we een goed overzicht willen behouden van iedere bubbel, is alleen VOLTIJDS inschrijven mogelijk. (m.u.v. de instappers – deze kunnen deeltijds deelnemen = iedere voormiddag en vrijdag de hele dag)
 1. Kostprijs:
 • € 120 voltijds
 • € 72 deeltijds !! Enkel voor de instappers.
 • – 25% vanaf 2de kind
 • Sociaal tarief is mogelijk
 • Inbegrepen: activiteiten, verzekering, drank, tussendoortjes, …. (enkel lunchpakket meebrengen)                     
 1. Start-einde activiteiten:
 • 9u00 – 16u00 (tenzij anders vermeld)
 • Mogelijkheid tot opvang:
  • van 8u00 tot 9u00
  • van 16u00 tot 17u00
 1. Hoe inschrijven?
 • Inschrijvingen gebeuren enkele digitaal via deze website.
 • Wie niet in de mogelijkheid is om digitaal in te schrijven, kan telefonisch contact opnemen met de coördinator Greta 0496/79 77 51.
 • Gebruik per kind 1 formulier.
 • Instappers die deeltijds inschrijven, noteren deeltijds bij ‘andere info’.
 • Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 18 maart 12.00. (uiterste datum)
 • Na de afsluitdatum van de inschrijving ontvangt u een factuur. De inschrijving is pas geldig na betaling (01/04/2022)Dus: indien u niet betaald heeft voor of op de betaaldatum die op de factuur terug te vinden is, dan schrijven wij uw kind uit en geven deze plaats aan een inschrijving in wacht.
 • Annuleren of wijzigen kan tot 01/04/2022.
 1. Afwezigheid of ziekte:

Indien uw kind tijdens de break ziek of afwezig is wegens overmacht of door onvoorziene omstandigheden, dient u de plaatselijke monitor of de coördinator van de vakantiebreaks te verwittigen. (0496/79 77 51/ Greta of 0498/41 98 50: Edith)
Terugbetaling kan enkel na overleg en voorlegging van een attest of na annulatie van de break door onze organisatie zelf.
(attest te sturen naar Kabokkio – Plankstraat 16 3800 Sint-Truiden)

6. Meer info nodig?

VZW KABOST – Kabokkio
Plankstraat 16
3800 Sint-Truiden


KUIKEN KABOKJE EN BIJTJE ZOEM OP BEZOEK OP DE BOERDERIJ

Kleuters en 1ste leerjaar

Locatie: Basisschool Sint-Rita, Grevensmolenweg 16, Sint- Truiden
&
Basisschool ’t Zonnetje Melveren, Schoolstraat 8, Melveren
&
Basisschool Klim-Op*, Gootstraat 12, Sint-Truiden

* minimum aantal kinderen: 20

De boerderij….  Wat vind je daar allemaal?  Koeien, varkens, maar ook bijen! Wist je dat bijen veel meer doen dan honing maken? Dat gaan we uitzoeken! Ook gaan we allerlei zaken over de boerderij verkennen.      Want op de boerderij zijn niet alleen dieren, er zijn ook nog heel veel andere dingen te ontdekken. Natuurlijk staan spelen, knutselen en sporten ook op het programma! We hopen dat we ook zelf naar de boerderij of de imker kunnen gaan. En we gaan nog veel meer doen! Misschien komen de Paasklokken wel op bezoek, maar dan gaan we wel allemaal heel flink moeten zijn! 


Weet jij welke mode onze voorouders leuk vonden? Wil je weten hoe een pull of een lange broek worden gemaakt? Kom dan naar de ‘fashion en move week’. Je zal plaatsnemen in de kappersstoel en aan de          make-uptafel klaargestoomd worden voor het modellenwerk en deelnemen aan een fotoshoot. Je zal creatief bezig zijn voor Pasen en je eigen juwelen maken. Maar we maken ook ons eigen zeep nadat we verschillende geuren hebben waargenomen. We hopen een uitstap naar Bokrijk te kunnen maken waar we dan ook creatief kunnen bezig zijn en ravotten in de speeltuin… Schrijf je maar snel in….

(minimum 12 inschrijvingen – maximum 16  inschrijvingen)

FASION EN MOVE

2de,3de en 4de leerjaar

Locatie:
Basisschool Klim-Op, Gootstraat 12, Sint-Truiden


SJOELBAK VERSUS ESCAPEROOM

2de,3de en 4de leerjaar

Locatie:
Basisschool Klim-Op, Gootstraat 12, Sint-Truiden

Onze oma’s en opa’s speelden vroeger op de speelplaats of in hun vrije tijd: hinkelen, tollen, knikkeren enz. Wil jij deze spelletjes ook eens leren spelen. Of heb je misschien zin om het tegen elkaar op te nemen tijdens zaklopen, sjoelen of blikgooien? We hopen natuurlijk dat we in Bokrijk hier nog veel meer over kunnen gaan ontdekken.

Maar hoe zit het met de spelen van nu? Natuurlijk deze kennen we allemaal. Tijdens deze break gaan we leren wat een escaperoom is maar gaan we er zelf ook eentje maken zodat onze vrienden eruit kunnen ontsnappen. Ja, je leest het goed, deze paasbreak is gevuld met veel spel en plezier.

(minimum 12 inschrijvingen – maximum 16 inschrijvingen)


Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑