Aanbod Vakantiebreak Pasen

PROGRAMMA PAASVAKANTIE 12 april – 16 april 2021

Aangepaste praktische info voor de breaks:

 1. Aangezien we ons nog in de coronacrisis bevinden, is de organisatie van vakantiekampen en jeugdactiviteiten uiteraard onderhevig aan de verdere beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad en kunnen bijgestuurd worden. Onze organisatie zal alle maatregelen goed opvolgen. U krijgt hier meer informatie over voor de break begint. Omdat we een goed overzicht willen behouden van iedere bubbel, is alleen VOLTIJDS inschrijven mogelijk. (m.u.v. de instappers – deze kunnen deeltijds deelnemen = iedere voormiddag en vrijdag de hele dag)
 1. Kostprijs:
 • € 120 voltijds
 • € 72 deeltijds !! Enkel voor de instappers.
 • – 25% vanaf 2de kind
 • Sociaal tarief is mogelijk
 • Inbegrepen: activiteiten, verzekering, drank, tussendoortjes, …. (enkel lunchpakket meebrengen)                     
 1. Start-einde activiteiten:
 • 9u00 – 16u00 (tenzij anders vermeld)
 • Mogelijkheid tot opvang:
  • van 8u00 tot 9u00
  • van 16u00 tot 17u00
 1. Hoe inschrijven?
 • Inschrijvingen gebeuren enkele digitaal via deze website.
 • Wie niet in de mogelijkheid is om digitaal in te schrijven, kan telefonisch contact opnemen met de projectcoördinator Greta 0496/79 77 51.
 • Gebruik per kind 1 formulier.
 • Instappers die deeltijds inschrijven, noteren deeltijds bij ‘andere info’.
 • Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 5 maart 12.00. (uiterste datum)
 • Na de afsluitdatum van de inschrijving ontvangt u een factuur. De inschrijving is pas geldig na betaling (26/03/2021)Dus: indien u niet betaald heeft voor of op de betaaldatum die op de factuur terug te vinden is, dan schrijven wij uw kind uit en geven deze plaats aan een inschrijving in wacht.
 • Annuleren of wijzigen kan tot 26/03/2021.
 1. Afwezigheid of ziekte:

Indien uw kind tijdens de break ziek of afwezig is wegens overmacht of door onvoorziene omstandigheden, dient u de plaatselijke monitor of de coördinator van de vakantiebreaks te verwittigen.
Terugbetaling kan enkel na overleg en voorlegging van een attest of na annulatie van de break door onze organisatie zelf.
(attest te sturen naar Kabokkio – Plankstraat 16 3800 Sint-Truiden)

6. Meer info nodig?

VZW KABOST – Kabokkio
Plankstraat 16
3800 Sint-Truiden


BELLA ITALIA PICCOLA  

Kleuters en 1ste leerjaar

Locatie: Basisschool Sint-Rita, Grevensmolenweg 16, Sint- Truiden
&
Basisschool ’t Zonnetje Melveren, Schoolstraat 8, Melveren

In het jaar 2020 konden we niet naar het zuiden en daarom halen we het zuiden naar hier. We brengen deze week een bezoek aan Italië. Het land van de overheerlijke pizza’s en pasta’s. Dus Italiaans koken staat zeker op ons programma. En wat denk je er van om een echte kunstenares uit te nodigen? We kruipen dan in de huid van Leonardo Da Vinci om met verf en penseel onze schilderkunsten naar boven te halen.

Wisten jullie dat het spel bingo in Italië ontstond? Dus dit spel en vele andere spelen komen aan bod. Het wordt alvast een zonnige week.

Benvenuta…


Ook onze grote jongens en meisjes zetten een stapje in de Italiaanse wereld. Zij zullen zeker en vast de pizza-oven moeten opwarmen. Maar voor we de pizza aansnijden, worden deze jongens en meisjes ondergedompeld in een Italiaans taalbad. Enkele Italiaanse woordjes en zinnetjes leren is toch bellissimo. De monitor zal de kinderen laten kennis maken met de Italiaanse cultuur en ook hier staat de schilderkunst centraal.

Op het einde van de break nemen we een mooi kunstwerk mee naar huis.

Registrati rapidamente…

(minimum 12 inschrijvingen – maximum 15 inschrijvingen)

Indien we opnieuw minstens 12 inschrijvingen op deze wachtlijst ontvangen, kunnen we een 2de groep maken. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht per mail.*

BELLA ITALIA GRANDE

2de,3de en 4de leerjaar

Locatie:
Basisschool Klim-Op, Gootstraat 12, Sint-Truiden


WELKOM IN HET LAND VAN ROBOTS, SPORTLUI EN CREATIEVELINGEN

2de,3de en 4de leerjaar

Locatie:
Basisschool Klim-Op, Gootstraat 12, Sint-Truiden

Voor deze break werken we samen met MOVING MINDS – UCLL LEUVEN. Zij verzorgen gedurende de helft van de week de ROBOTSBREAK. De kinderen maken kennis met allerlei verschillende robots. Deze moeten ze bouwen en programmeren.

De andere helft van de week wordt gevuld met leuke sportactiviteiten en creatieve momenten. Maar jullie lusten waarschijnlijk ook wel pizza…       Misschien kunnen we samen met de kinderen van ‘Bella Italia grande’ de keuken induiken… Dit wordt een superbreak met heel veel afwisseling..

Wees er dus snel bij…

(minimum 12 inschrijvingen – maximum 15 inschrijvingen)

Indien we opnieuw minstens 12 inschrijvingen op deze wachtlijst ontvangen, kunnen we een 2de groep maken. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht per mail.*


Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑