Aanbod Vakantiebreaks augustus

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 22 augustus – 26 augustus 2022


Praktische info voor de breaks:

 1. Kostprijs:
 • € 120 voltijds
 • € 72 deeltijds !! Enkel voor de instappers.
 • – 25% vanaf 2de kind
 • Sociaal tarief is mogelijk (gelieve bij opmerkingen te noteren)
 • Inbegrepen: activiteiten, verzekering, drank, tussendoortjes, …. (enkel lunchpakket meebrengen)
 1. Start-einde activiteiten:
 • 9u00 – 16u00 (tenzij anders vermeld)
 • Mogelijkheid tot opvang: 
  van 8u00 tot 9u00
  van 16u00 tot 17u00
 1. Hoe inschrijven?
 • Inschrijvingen gebeuren enkele digitaal via deze website.
 • Wie niet in de mogelijkheid is om digitaal in te schrijven, kan telefonisch contact opnemen met de coördinator Greta 0496/79 77 51.
 • Gebruik per kind 1 formulier.
 • Instappers die deeltijds inschrijven, noteren deeltijds bij ‘andere info’.
 • Inschrijven kan vanaf maandag 25 april t.e.m. maandag 23 mei 12.00. (uiterste datum)
 • Na de afsluitdatum van de inschrijving ontvangt u een factuur. De inschrijving is pas geldig na betaling. U dient de betalen voor of op de betaaldatum die vermeld staat op de factuur. Indien uw kind niet deelneemt aan de break gelieve dan tijdig te annuleren. Annuleren of wijzigen kan eveneens tot op de betaaldatum.
 1. Afwezigheid of ziekte:

Indien uw kind tijdens de break ziek of afwezig is wegens overmacht of door onvoorziene omstandigheden, dient u de plaatselijke monitor of de coördinator van de vakantiebreaks te verwittigen. (0496/79 77 51: Greta of 0498/41 98 50: Edith)

Terugbetaling kan enkel na overleg en voorlegging van een attest of na annulatie van de break door onze organisatie zelf.

(attest te sturen naar Kabokkio – Plankstraat 16 3800 Sint-Truiden)

 1. Meer info nodig:
 • telefonisch 0496/79 77 51
 • secretariaat Kabokkio:

VZW KABOST – Kabokkio

Plankstraat 16

3800 Sint-Truiden


ZOMERFESTIVAL   

Kleuters & 1ste leerjaar

Pukkelpop maakt zich klaar dus wij doen dat ook. Gedurende deze week zullen we allerlei activiteiten doen die ons klaarstomen naar de grote Festivaldag op vrijdag.  We maken natuurlijk ook onze eigen popoutfit: een stoere pet en een coole T-shirt.  En dan de apotheose: ons eigen zomerfestival dat doorgaat op vrijdag in de school van Melveren!!   Alle kindjes komen hier samen. En wat staat daar allemaal op ons te wachten: een springkasteel, de XL-games, de megablokken, een grimeerstand en een tattoostand. Ook zullen we smullen van een Belgische friet en een verfrissend ijsje.  Schrijf maar snel in, dan maken wij alvast jouw festivalbandje klaar….

Locatie: Basisschool Sint-Rita, Grevensmolenweg 16, Sint- Truiden             
Basisschool ’t Zonnetje Melveren, Schoolstraat 8, Melveren


Nieuw: een openluchtbreak

Gedurende deze week gaan we zoveel mogelijk buiten vertoeven. Daarom kozen we ook als locatie deze school in het groen. We leren vuur maken om ons te verwarmen en zullen ook koken op dit vuur. We leren hoe we voor bescherming kunnen zorgen als we in het bos verblijven door een echt kamp te bouwen. Daarnaast zal de natuurgids ons meenemen naar het domein van Nieuwenhoven om ons iets bij te brengen over planten en kruiden. Onze experte wereldoriëntatie maakt met ons een reis rond de wereld. Speel jij graag buiten en hou je de vrije natuur, schrijf je dan snel in voor deze break.

(minimum 12 inschrijvingen – maximum 18  inschrijvingen)

Locatie: Klim – Op Kortenbos, Begaardenbosstraat 58, 3800 Sint-Truiden

LERNU IN HET BOS

2de, 3de & 4de leerjaar i.s.m. Lernu – atelier


SJOELBAK VERSUS ESCAPEROOM

2de, 3de & 4de leerjaar

Onze oma’s en opa’s speelden vroeger op de speelplaats of in hun vrije tijd: hinkelen, tollen, knikkeren enz. Wil jij deze spelletjes ook eens leren spelen. Of heb je misschien zin om het tegen elkaar op te nemen tijdens zaklopen, sjoelen of blikgooien? We hopen natuurlijk dat we in Bokrijk hier nog veel meer over kunnen gaan ontdekken.

Maar hoe zit het met de spelen van nu? Natuurlijk deze kennen we allemaal. Tijdens deze break gaan we leren wat een escaperoom is maar gaan we er zelf ook eentje maken zodat onze vrienden eruit kunnen ontsnappen. Ja, je leest het goed, deze break is gevuld met veel spel en plezier.

(minimum 12 inschrijvingen – maximum 16 inschrijvingen)

Locatie: wordt bepaald na de inschrijfperiode


Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑