Aanbod Vakantiebreak

PROGRAMMA PAASVAKANTIE 6 april – 10 april 2020

Dag beste breakers,
Zijn jullie klaar om naar de break te komen? Hieronder vinden jullie alvast het programma voor de paasvakantie.

Hoe inschrijven?

  • Enkel digitaal via deze site
  • Inschrijven kan tot maandag 2 maart 12.00 u
  • Per kind: 1 formulier
  • Vanaf 9 maart volgt de factuur met bijkomende informatie, inschrijving is pas geldig na betaling (23/03/2020)
  • Annuleren of wijzigen tot uiterst 23/03/2020

DIERENMANIEREN  

Kleuters en 1ste leerjaar

Ben jij een liefhebber van mini en maxi dieren? Wil je kennismaken met huisdieren en de dieren van de boerderij? Dan brengt deze break een antwoord op jullie vragen. We gaan op zoektocht door de dierenwereld, knutselen een piñata die we op het einde van de week openprikken maar daarnaast halen we ook de klei, stof en verf naar boven. Maar geen dierenmanieren zonder echte dieren. De mobiele boerderij met Olaf de geit, Alice het varken, Max de koe, de cavia’s, de konijntjes, de ezels Joep en Little Joe en Dreamy het miniatuurpaardje brengt ons een bezoek.
Plezier gegarandeerd gedurende deze week….


Trek maar snel je dans- of sportschoenen aan en kom naar: Rhythm and dance. Gedurende deze week zullen verschillende dansstijlen de revue passeren. Welke het zullen zijn? Dat verklappen we nog niet. Maar stilstaan zullen we zeker niet. Onze hele ‘body’ hebben we nodig om ritmes tot hun recht te laten komen tijdens de bodypercussie. En dan de handen uit de mouwen: we maken onze eigen muziekinstrumenten en zullen onze creativiteit tonen tijdens het schilderen op muziek. We sluiten de week af met een toonmoment voor de mama’s en de papa’s. Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Schrijf je dan al dansend in voor deze break….  

RHYTHM AND DANCE

2de, 3de en 4de leerjaar

ENKEL VOLTIJDS

Volzet!


JOURNALIST VOOR EEN WEEK

2de, 3de, 4de en 5de leerjaar

ENKEL VOLTIJDS

Minimum 10 inschrijvingen!

Journalisten, elke dag gaan ze op stap om nieuwsfeiten te verzamelen van recente gebeurtenissen. Wij kunnen dit nieuws dan weer bekijken op TV, beluisteren op de radio of opzoeken op de sociale media. Misschien wil jij ook wel eens journalist voor een week zijn? Dat kan, want gedurende deze break zullen we op zoek gaan naar nieuwsfeiten en gebeurtenissen die we verwerken in onze eigen krant. De journalist die op bezoek zal komen, gaat ons hier zeker mee helpen en ons vele tips geven.
We brengen ook een bezoek aan Villa Verbeelding waar we op ontdekkingsreis gaan in de Wonderkamer en de Sprookjeskamer. Maar we maken daar ook een logboek over een reis naar een nieuw land waarvan wij de dieren en de bloemen zullen kiezen… een echte expeditie. Leg je pen alvast klaar….


Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑